Marca: Bernabeu ne bi oprostio Modriću da ne produži još jednu godinu

Foto : Twitter

Real Madrid igrat će u četvrtfinalu Lige prvaka nakon što je i u uzvratnoj utakmici osmine finala bio bolji od Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji hvale doprinos Luke Modrića Realovoj pobjedi i naglašavaju značaj koji kapetan hrvatske reprezentacije ima za momčad.

Marca piše o Lukinoj vrijednosti i podsjeća na to da na kraju sezone ostaje bez ugovora s Realom, u kojem je svojim igrama stekao status klupske legende.

> Modrić majstorijom izbacio iz igre zvijezdu Liverpoola, ponovno zaradio ovacije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nazivaju ga “umjetnikom”, a ističu i potez kad je primio loptu uz lijevu aut-liniju i onda Trentu Alexander-Arnoldu prodao sombrero te ubacio opasan centaršut na vrh peterca. Fede Valverde nije najbolje reagirao i glavom je poslao loptu preko grede.

“Predivno. Vratite utakmicu na 62. minutu i pogledajte što je Modrić napravio Arnoldu. Kakav sombrero! Tehnički resursi Hrvata su neograničeni, a njegov potez iz 62. minute podigao je Bernabeu na noge. Negov centaršut je pronašao Fedea, čiji je pokušaj glavom okrznuo gredu. Bernabeu ne bi oprostio Modriću da ne produži još jednu godinu”, ističe Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.