Marca krenula s izrugivanjem novom treneru Barcelone: “Jučer je čuvao krave. Dan poslije vodi svete krave”

Foto; Marca

Barcelona je predstavila novog trenera Quinque Setiena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Još jučer sam u svom selu čuvao krave, a danas treniram najbolje nogometaše svijeta”, izrekao je na predstavljanju, što je bilo dovoljno da počke izrugivanje Marce, inače sklone Realu.

Na naslovnici su objavili slike krava iz sela novog trenera uz naslove “Jučer je čuvao krave. Dan poslije vodi svete krave” i “Nogomet je kao mlijeko”.

“Sada će bik iz Cantabrije morati voditi svlačionicu punu svetih krava, čija moć je posljednjih godina previše narasla zahvaljujući popustljivom Valverdeu, koji je stalno ugađao taštim zvijezdama ne želeći im se zamjeriti. Previše njih dobivalo je slobodne dane, kasnilo na pripreme, propuštalo treninge, bavilo se drugim sportovima, debljalo se… Čeka ga težak posao”, piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.