Marca kritizira: Srpski nogometaš Luka Jović promašaj je Reala, izgubljen je i ne razumije suigrače

Foto: fah

Real je veliki klub, u bogatoj povijesti Reala na Santiago Bernabeu dolazili su veliki igrači, oni koji su poput Cristiana Ronalda i Luke Modrića ostavili iza sebe neizbrisiv trag, a bilo je i onih koji su se pokazali kao promašaj. Teško im se svima sjetiti imena, zapravo to je gotovo nemoguće, no, osvrnimo se na najnovije, a o čemu piše i Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Realu bliska Marca je tako sastavila popis nogometaša koji nisu opravdali očekivanja (ne samo kad je kraljevski klub u pitanju), a u koje je uložen prošlog ljeta veliki novac, jedan od njih je i srpski nogometaš Luka Jović, koji predvodi listu promašaja koju je vodeći španjolski list objavio.

Podsjetimo, Jović je kao velika želja trenera Zinedine Zidanea stigao prošlog ljeta za 60 milijuna eura. Puno se od njega očekivalo, naime, trebao se za minutažu boriti s Karimom Benzemom, no, Jović je odmah postao pričuva. Zidane mu priliku daje na kapaljku, posljednji veliki derbi španjolskog nogometa, El Clasico na Santiago Bernabeu protiv Barcelone, odgledao je s tribina.  Novinari su promptno reagirali, no, Zidane se nije previše obazirao.

Podsjetimo, poslije utakmice i pobjede Reala protiv Barcelone novinari su pitali Zidanea zašto Jović nije bio ni među 18 igrača ako nije ozlijeđen, na to pitanje Zidane se nasmijao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odgovor je jasan – zato što sam ja trener i zato što sam ja onaj koji odlučuje”, kazao je francuski trener, koji ima razloga za zadovoljstvo s obzirom da je njegov Real pobijedio Barcelonu s 2:0.

Marca tvrdi kako je Jović napadač za kojeg su se prošlog ljeta borili najveći klubovi Europe, a nakon što je sjajno igrao u Eintrachtu te dodaju da je Srbin u problemima u Madridu:

“Jedva da dobiva priliku igrati, a kad dobije priliku, onda je ne iskoristi. Zabio je samo nekoliko golova, djeluje isključeno na terenu, nedostaje mu razumijevanja sa suigračima… Dosad smo vidjeli samo nekoliko bljeskova njegovog talenta, a Realu su potrebni golovi, ono što on ne daje momčadi”, piše Realu bliska Marca, koja isto tako tvrdi da je u problemima i Atleticov Joao Felix koji je plaćen 127 milijuna eura. Radi se o igraču koji je postigao tek tri gola, malo, premalo,  s obzirom na uložen novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na popisu je i francuski reprezentativac, Barcelonin Antoine Griezmann, koji na Camp Nou ni blizu ne igra kao što je igrao u Atletico Madridu.  Spominju i Edena Hazarda, igrača Reala i belgijske reprezentacije, koji je često ozlijeđen, a za kojeg je očito ova sezona izgubljena, a možda i Europsko prvenstvo.

 ”Barcelonin Frenkie de Jong dosad je imao samo nekoliko sjajnih nastupa”, piše Marca, oštro kritizirajući promašaje najvećih španjolskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.