Marca predstavila suca kroz odnos s Modrićem: ‘Lukina najgora noćna mora’

Lusail, 13.12.2022. - Polufinalna utakmica SP-a Katar 2022 Hrvatska - Argentina na stadionu Lusail Iconic. Na fotografiji Daniele Orsato, Nicolás Otamendi , Ivan Perišić, Luka Modrić. foto HINA/ Damir SENČAR/ dk

Uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između Manchester Cityja i Real Madrida na Etihadu. sudit će Daniele Orsato. Utakmica se igra u srijedu od 21 sat, a to će biti deveti put da će talijanski sudac dijeliti pravdu na utakmici Lige prvaka. Marca tu utakmicu predstavlja kroz odnos Orsata i hrvatskog veznjaka Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Modrić inače ne proziva suce iz svijeta nogometa, Orsata je javno prozvao. Marca naziva Orsata “Modrićevom najgorom noćnom morom.”

Njihov odnos snimljen je u dokumentarnoj seriji Svjetski kapetani u kojoj su objavljene neke scene iza kulisa za vrijeme katarskog Mundijala 2022. Pred kraj ete epizode nakon što Hrvatska izbacuje Brazil te se zatim u polufinalu susreće s Argentinom Netflixove kamere uhvatile su Luku Modrića kako u tunelu dobacuje sucu Danieleu Orsatu.

“Sramota. Bilo je očito. Bilo je očito da ćeš to učiniti. Očito!”, poručio mu je hrvatski kapetan zbog jedanaesterca koji je sviran za Argentinu kod njezinog vodstva 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić ga je kritizirao vrlo otvoreno.

“Ne volim govoriti o sucima, ali ovaj (Daniele Orsato, op. a.) je jedan od najgorih. Ne pamtim ga po dobrome, katastrofa. Za mene to nije jedanaesterac”, rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.