Marca: Transparentan kao i uvijek, Modrić je Perezu rekao da ne želi arapske milijune i posao je bio gotov

modrić
Foto: fah

Luka Modrić nastavlja igrati za Real Madrid, piše Marca i dodaje da “javna tajna svima će biti poznata u nadolazećim tjednima kada Hrvat potpiše novi ugovor”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za Luku neće biti smanjenja plaće ni izmjena klauzula vezanih uz ciljeve. Ispunit će mu se želja da s 38 godina igra u Realu. Postat će drugi najstariji igrač u bijelom dresu u povijesti kluba, mlađi tek od Ferenca Puskasa, koji je igrao s 39 godina i 36 dana. Da bi postao rekorder, Luka bi morao produljiti na još jednu godinu, za sezonu 2024./25. Za to će biti vremena, sada je Modrić usredotočen na uživanje u aktualnom trenutku s Realom”, dodaje se u tekstu.

> Ancelotti: Modrić je dobro, igrat će protiv Cityja

Navodno je sve bilo vrlo jednostavno jer njegova želja za nastavak karijere u Realu svima je bila dobro poznata i zato nije obraćao puno pažnje na “astronomsku ponudu” koju je dobio iz Saudijske Arabije i Katara.

“Diskretni Modrić nema tipične predstavnike koji se pojavljuju u medijima”, piše Marca objašnjavajući zašto je sve tako dugo trajalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Transparentan kao i uvijek, Modrić je Perezu rekao da ne želi arapske milijune već ostanak u Realu. Florentino mu je rekao da će produžiti na još jednu godinu uz iste uvjete. Posao je bio gotov. Nakon sastanka ništa se nije potpisalo, no nema nikakvih sumnji. Ono što je dogovoreno bit će i ostvareno”, tvrdi se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.