Marca: ‘Zidane je našao idealnu ulogu za Modrića, on je i dalje odlučujući igrač Reala’

Foto: Twitter Real

Marca ponovno piše o Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zidane ima novi plan. Promijenio je ulogu Luki Modriću”, piše u naslovu o velikoj promjeni u igri Reala.

“Ovaj Hrvat je imao glavnu ulogu kao zamjena u zadnje dvije ključne utakmice. Zidaneov plan s Modrićem ispao je savršeno. Igraču koji je navikao na glavne uloge ne sviđa se sporedna koju je imao na zadnje dvije utakmice. Međutim, Hrvat je kod Barcelone po ulasku na teren ne samo savršeno ispunio trenerove zahtjeve da smiri igru i vodi Real do pobjede u El Clasicu nego ju je i potvrdio sjajnim golom. Zidane i i tri dana kasnije ponovio momčad koja je pobijedila u El Clasicu pa tako i formulu s Modrićem. Hrvat je opet s klupe bio igrač odluke i spasa”, piše Marca.

“Čini se kako je njegovih 20 minuta u zadnje dvije utakmice ključno za Real. Hrvat se sjajno snašao u novoj ulozi udarne zamjene. Zidane zna da mora pažljivo dozirati svoju desetku pa ga je pretvorio u zlatnu rezervu jer je Modrić ušao u 36. godinu. Modrić ipak želi što ranije opet postati prvotimac jer mu je glavni cilj izboriti produljenje ugovora s Realom, koji završava na ljeto iduće godine. Trenutno igra vrhunski i dalje je odlučujući igrač Reala”, zaključuje Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.