Marcelo Brozović još jednom naljutio navijače!

Foto: Instagram

Marcelo Brozović ponovno je uspio naljutiti navijače Intera. Skrivio je prvo dva gola za poraz od Sampdorije (1:2) kojim se klub oprostio od Lige prvaka,a zatim je šokirao ponašanjem nakon šokantnog ispuštanja pobjede u gradskom derbiju protiv Milana, u kojem je Inter vodio 2:0, a zatim upropastio sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Inter je ovo bila tragedija jer je za pojačanja potrošio stotine milijuna eura, a sada ostaje bez mjesta koje vodi bar u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Sada je još jednom razbjesnio navijače svojom objavom na Instagramu. Umjesto da se povuče on se nakon šokantnih rezultata pohvalio fotografijom uživanja s prijateljima na bazenu koji je na krovu zgrade s pogledom na grad.

???

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

Uslijedio je čitav niz kritika na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.