Marin Čilić najavio sjajne vijesti za hrvatsku Davis Cup reprezentaciju

Foto: Snimka zaslona

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić na tiskovnoj  konferenciji osvrnuo se na završenu sezonu, koja je imala svojih uspona i padova, od sjajnog Wimbledona do ne baš tako idilične završnice.  Objasnio je i razloge  prekida suradnje s donedavnim trenerom Bjorkmanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Došlo je do razilaženja u našoj suradnji. Bio sam jako zadovoljan, napravili smo dosta dobrih stvari, ali gledam prema naprijed, moram napredovati. Razlozi za razlaz su obaveze, nije mi se mogao prikloniti u 2018. godini tako da se nismo pronašli na istoj valnoj duljini. To je glavni razlog zbog kojeg sam odlučio da prekinemo. Hvala mu na svemu što je napravio za mene”, rekao je Marin Čilić, koji još uvijek nije spreman otkriti tko će biti novi trener, u 2018. godini.  Naime, Marin o tome, kako kaže, još nije razmišljao.  ”Ima vremena”, rekao je najbolji hrvatski tenisač.

Dobre vijesti za hrvatsku Davis Cup reprezentaciju, Marin će biti na raspolaganju izborniku čitavu iduću godinu.

” Razgovarao sam s izbornikom. Ždrijeb nam ide na ruku, prvo kolo neće biti jednostavno, Kanađani su dobro pokriveni. Vjerujem da se možemo smatrati favoritima u tom meču”‘, kazao je Marin Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.