Marin Čilić o pobjedi na US Open-u: ‘Moji sunarodnjaci bili su sretni i ponosni da su Hrvati!’

Marin Čilić jučer je dao kratki intervju svjetskoj agenciji Reuters. Donosimo najzanimljvije dijelove:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O osvajanju US Opena i tome da je postao nacionalni junak:”Hrvati su se povezali s uspjehom koji je došao u njihove živote i njihovu svakodnevnu rutinu. Bili su sretni i ponosni što su Hrvati.”

O četveromjesečnoj suspenziji iako se pokazalo da je riječ o tuđoj pogrešci: “To me promijenilo kao osobu. Saznao sam tko mi je zaista prijatelj, a tko se to samo pretvara. Jako me iznenadio Novak Đoković. Zauzeo se za mene… Rijetko ćete vidjeti da se netko iz vrha bilo kojega sporta tako bori kao što je on napravio.”

O Goranu Ivaniševiću je, osim da je na njega prenio svo svoje veliko znanje i iskustvo, smijući se ispričao: “Goran i ja nismo se brijali od početka natjecanja i nakon što sam ušao u četvrtfinale brada me počela svrbiti, pa sam Goranu predložio da se obrijem, ali ne, rekao mi je: Na kraju si natjecanja, možeš izdržati još tri dana…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli intervju na engleskom jeziku možete pročitati na: http://uk.reuters.com/article/2014/11/02/tennis-men-finals-cilic-idUKL4N0SN6H420141102

.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.