Marin Tomasov u petak odlazi u Al Nassr Zoranu Mamiću

Foto: fah

Marin Tomasov napušta Rijeku i odlazi u Al Nassr. Marin Tomasov trebao bi u četvrtak protiv Basaksehira odigrati svoju posljednju utakmicu u dresu Rijeke, a zatim poletjeti u kub Zorana Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Al Nassr proteklih je 18 dana boravio na pripremama u Sv. Martinu na Muri, a Zoran Mamić sa svojom momčadi već putuje u Saudijsku Arabiju.

Rijeka će tako nakon odlaska Ivana Vargića u Lazio, Mirala Samardžića u kineski Henan Jianye, Marka Leškovića u Dinamo, Josipa Brezoveca i Zorana Kvržića u Sheriff, Ivana Močinića u bečki Rapid, Asmira Kajevića u Čukarički, Odisea Roshija te Bekima Balaja u Terek Grozny, ostati i bez Tomasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.