Kalinić: Trebao sam više igrati na Euru, zaslužio sam veću minutažu

Foto: fah

Nikola Kalinić se tek prije nekoliko dana priključio pripremama Fiorentine za novu sezonu. Hrvatski je napadač dobio nešto duži odmor nakon eura, a sada se vratio u Firencu gdje čeka početak nove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su ga talijanski mediji selili po brojnim klubovima ovoga ljeta, posljednje su se pojavile i glasine o interesu Napolija, hrvatski napadač otvoreno govori.

“Ne znam ništa o tome. Nije to pitanje za mene. Fiorentina je moj klub i jedino me ona zanima,” rekao je Nikola Kalinić Sportskim novostima, a onda je prokomentirao svoju minutažu na Europskom prvenstvu.

“Mislim da sam trebao više igrati, kao što svatko misli. Svaki igrač očekuje da će biti na terenu, ali puno nas je… Normalno da sam očekivao da ću više igrati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivali su to i navijači i mnogi su zamjerili Anti Čačiću jer je Mandžukiću dao prednost pred Kalinićem.

“Očekujem svoju minutažu, mislim da sam je zaslužio. Koliko ću igrati i što ću igrati na izborniku je da odlučuje, sigurno se nadam većoj minutaži nego što sam imao do sada,” zaključio je napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.