Mario Mandžukić kao ptica selica: Odlazi li hrvatski reprezentativac iz Juventusa?

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić, nažalost, sve manje igra u Juventusu, sve češće sjedi na klupi, nakon što je napustio Bayern, s kojim je protutnjao do naslova Lige prvaka, Hrvat je poput prave ptice selice, mijenja klubove i teško pronalazi svoje mjesto pod suncem na način na koji bi to on želio. Od Atletico Madrida, do Juventusa, je li sada na redu PSG?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako javljaju francuski mediji, konkretno L’Equipe, Mandžukić bi mogao uskoro napustiti Apeninski poluotok s obzirom kako je Mandžo navodno velika napadačka želja Unaija Emeryja, navodi se kako je Španjolac odustao od Carlosa Bacce i okrenuo se hrvatskom reprezentativcu, koji bi tako možda mogao bi zamjena za Zlatana Ibrahimovića koji od ove sezone trese mreže u dresu Manchester Uniteda.

Iako su hrvatski reprezentativac i trener Juventusa Allegri u solidnim odnosima pitanje je koliko će tako nešto trajati ako Mandžo ostane sjediti na klupi. Tako je bilo i u Atleticu, kad je sve puklo Mandžo je morao otići, tako je bilo i s Guardiolom u Bayernu.  Mogao je hrvatski reprezentativac birati između klupe i odlaska, logično – otišao je.

Ako će ići u PSG Mandžukić ni mogao ići u prvom mjesecu, dakle, u zimskom prijelaznom roku. Inače, Mandžo je za Juventus potpisao u lipnju 2015. godine, ugovor ga za Juve veže do 2019., međutim, ugovori, poebno u nogometu, postoje da se raskidaju.  Francuski mediji spominju mogućnost zamjene za Matuidija. Naravno, Mandžo ne bi mogao igrati u Ligi prvaka ove sezone za PSG jer je već igrao u dresu Juventusa ove sezone, navode francuski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.