Marko Macan najbolji igrač, Bijač golman, a Bukić najbolji strijelac Regionalne vaterpolske lige

Foto: fah

Član dubrovačkog Jug CO i hrvatski vaterpolski reprezentativac Marko Macan proglašen je najboljim igračem Regionalne vaterpolske lige za sezonu 2017/2018., dok je njegov klupski i reprezentativni kolega Marko Bijač izabran za najboljeg golmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbor najboljeg igrača i golmana Regionalne vaterpolske lige za sezonu 2017/2018. provela je komisija na čelu s Pericom Bukićem u kojoj su još bili i Milorad Krivokapić, Radovan Milinić i Milivoj Bebić, i koja je pored najboljeg igrača i golmana, službeno proglasila Luku Bukića najboljim strijelcem Regionalne vaterpolo lige za sezonu 2017/2018. nakon odigranih 18 kola ligaškog dijela prvenstva, a prije završnog Final foura.

Laskavu titulu najboljeg strijelca Regionalne vaterpolske lige bivši reprezentativac i član zagrebačke Mladosti Luka Bukić osvojio je sa 39 postignutih golova, dok su drugo i treće mjesto sa po 35 golova podijelili Danil Merkulov, član Jadran Carine iz Herceg Novog, i Radu Cosmin iz zagrebačke Mladosti, a četvrto i peto mjesto sa 34 gola Loren Fatović (Jug CO) i Andrija Bašić (Mladost).

Ista komisija će na završnom Final fouru, koji će se 13. i 14. travnja održati u Dubrovniku, odabrati najboljeg pojedinca Regionalne vaterpolo lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.