Markota odlazi nakon “nesporazuma” s trenerom: Riješili smo to između sebe

Foto: Fah

KK Cibona objavila je kako je s Damirom Markotom postignut sporazumni raskid suradnje. Markota se u listopadu po peti put vratio u klub kada je potpisao ugovor do kraja tekuće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došlo je do prijevremenog raskida ugovora, a razlog je sukob s trenerom Vladimirom Jovanovićem.

” Svima je poznata emocija s kojom je Šveđo nastupao, a u prethodnom je periodu zbog ozljede Ahilove tetive bio spriječen pomoći suigračima onoliko koliko je htio. Nesporazum između trenera Jovanovića i Markote s kojim je javnost upoznata je riješen na miran i civiliziran način, a situacija je to koja se događa i trebala je ostati unutar svlačionice”, stoji u priopćenju kluba.

Markota se zahvalio klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Žao mi je što je došlo do ranijeg rastanka nego što je planirano. Nadam se da će nas poslužiti zdravlje do kraja pa će onda doći i rezultat. Moje zdravlje trenutno nije najbolje i ne mogu dati svoj maksimum. Ono što se dogodilo znamo mi koji smo bili tamo, riješili smo to između sebe i tako će i ostati”, rekao je Markota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.