Martić nadoknadila 0:5 u drugom setu i izborila 2. kolo US Opena

martić
Foto: fah

Petra Martić (WTA – 54.), jedina preostala hrvatska predstavnica u pojedinačnoj konkurenciji tenisačica na US Openu, igrat će u drugom kolu posljednjeg Grand Slam turnira u ovoj godini, nakon što je u prvom kolu svladala Ruskinju Varvaru Gračevu (WTA – 72.) sa 6-4, 7-6 (3) za dva sata i četiri minute igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martić je pobijedila za meč 2. kola protiv 4. tenisačice svijeta, Španjolke Paule Badose koja je sa 3-6, 7-6 (4), 6-3 bila bolja od Ukrajinke Lesije Curenko.

Dvoboj Martić i Badose će biti na rasporedu u četvrtak, 1. rujna, a u njihovom jedinom dosadašnjem dvoboju, odigranom prošle godine na tvrdoj podlozi u Cincinnatiju, slavila je Španjolka sa 11-9 u ‘tie-breaku’ trećeg seta, s time da je Martić propustila pet meč-lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.