Mateo Kovačić bi mogao preseliti u Njemačku! Bayer je opasno zagrizao za našeg reprezentativca

Prema informacijama koje imaju talijanski i njemački mediji, i to oni relevantniji, čini se kako je Mateo Kovačić vrlo blizu prelaska u redove Bayer Leverkusena, momčadi koja je prošle sezone bila četvrta u Bundesligi i koja će igrati u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuttomercato i Sport Bild prenose kako su se predstavnici hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića poslijepodne sastali s emisarima Bayer Leverkusena kako bi razgovarali o potencijalnom transferu.

Iz Intera su posljednjih nekoliko dana stizale informacije kako će neki igrači morati napustiti klub do kraja prijelaznog roka jer su dovedena skupocjena pojačanja, ali isto su naglašavali kako 21-godišnji Kovačić nije na prodaju.

Najveći interes za Kovačićem pokazao je Liverpool klub našeg Dejana Lovrena, ali dosadašnje ponude Redsa nisu pale na plodno tlo, prenosi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjeruje se da bi cijena za potencijalni transfer trebala biti najmanje 20 milijuna eura, a ostaje za vidjeti hoće li Kovačić na kraju uistinu i pojačati redove Apotekara. Ukoliko se transfer realizira, Kovačić bi bio treći Hrvat u redovima Bayera, uz Tina Jedvaja i Darija Krešića.

Iako je posljednjih godina konstantno pri vrhu njemačkog nogometa, Bayer je klub koji kroz svoju povijest nikad nije osvojio bundesligaški naslov, ali su u pet navrata završavali drugi (1996/97, 1998/99, 1999/2000, 2001/02, 2010/11), a sezone 2001/02 igrali su i u finalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.