Mavrović: Čujem od svih da je to izgledalo dobro

Foto: snimka zaslona

Željko Mavrović nakon 23 godine vratio se u ring u ekshibicijskom meču. Hrvatski 52-godišnji boksač dominirao je protiv 26 godina mlađeg Gruzijca Ramazija Gogichashvilija (14-35-2) u šest rundi, a pobjednik nije proglašen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prije svega, sretan sam i zadovoljan što sam ponovno ušao u ring i što je nakon toliko godina izgledalo solidno i dobro. Od sebe bih tražio i mrvicu više, međutim, čujem od svih da je to izgledalo dobro i reći ću da sam s te strane zadovoljan. Nadam se da je upravo ovaj meč, ovakvog karaktera, dao sliku mene s 50 i nešto godina i u biti, iskoristio bih tu sliku kako bih pozvao najbolje iz moje generacije – Mikea Tysona, Holyfielda, Lennoxa Lewisa, Rahmana, dečke koji su možda u formi i treningu. Bilo bi sjajno napraviti međusobno mečeve, neku veteransku ligu ili nešto slično, s bilo kime od njih, bio bih veoma sretan boksati ponovno, rekao je Mavrović nakon meča te dodao:

– Moji udarci bili bi jači s dečkima koji su moja generacija.
Komentirao je i reakciju hrvatskog teškaša Alena Babića nakon što ga je Mavrović prozvao na jednoj konferenciji za novinare.

– Mogu razumjeti da Alen ima veliko mišljenje o sebi, on vjeruje u sebe i svoju snagu. Nisam se došao natjecati s njim i sličnim boksačima, moj put je prema mojoj generaciji i veteranima koji su osvojili svijet boksa u moje vrijeme, zaključio je Mavrović, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.