Medijska hajka i jezive poruke sutkinji Lauri Clark nakon izbacivanja Đokovića s US Opena: ‘Ne brini, uskoro ćeš se pridružiti mrtvom sinu’

Foto: Snimka zaslona

Srpski tenisač Novak Đoković, izbačen je posve opravdano s US Opena nakon što je pogodio teniskom lopticom linijsku sutkinju, loptica je navodno išla oko 130 kilometara na sat. Sutkinja Laura Clark se poslije toga srušila, a da je Đoković posve opravdano izbačen složile su se gotovo sve teniske zvijezde, uključujući i hrvatskog igrača Bornu Ćorića, koji je poručio ”pravila su pravila…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon diskvalifikacije Đokovića režimski tabloidi u Srbiji, skloni srbijanskom diktatoru Aleksandru Vučiću, a i neki ”mediji” u Hrvatskoj, pokrenuli su pravu hajku na nesretnu sutkinju, pišući kao da je ”zbog nje” Đoković izbačen, a nije, izbačen je zbog svoje gluposti.

Nesretna sutkinja zatvorila je profile na društvenim mrežama nakon što je primila na desetke prijetnji i brutalnih uvreda, a poslije izbacivanja Đokovića. Naime, navijači srpskog tenisača  zasuli su Instagram profil Amerikanke najbrutalnijim i najgnusnijim uvredama. Kako prenosi Daily Mail Laura je dobila jezivu poruku: ”Ne brini, uskoro ćeš se pridružiti mrtvom sinu”. Podsjetimo, Laurin sin Josh umro je  2008. godine kada je imao samo 25 godina, stradao je u prometnoj nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.