Menadžer otkrio: Olmo je nazvao Mamića kad je potpisao za Barcelonu, Zdravko je počeo plakati

olmo
Foto: fah

Dani Olmo sjetio se Zdravka Mamića nakon što je potpisao za Barcelonu, otkrio je to njegov menadžer Andy Bara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bara je otkrio detalje odnosa s Mamićem u intervjuu za Podcast Inkubator.

“Kad bih rekao nešto loše to bi bilo laž. Ljudi oko mene bi znali da lažem, ja to sigurno neću. Zdravko je sigurno utjecao na moju menadžersku karijeru, pomogao mi je na samim počecima.

Doveo je Olma, da nije bilo Mamića ne bi bilo ni Olma. Čvrste temelje Dinama je napravio Mamić i to mu nitko ne može uzeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To bi bilo glupo reći. Ne ulazim u sudske procese što je radio, a što ne. Kad govorimo o menadžerskom poslu, dovođenju i prodaji igrača može mi biti samo uzor.

Mislim da je Zoran jedan dobar trener, pokazao je to u Dinamu, u Saudijskoj Arabiji, došao je do finala Svjetskog klupskog prvenstva.

Nije sad da smo u redovnom kontaktu, ovog prilikom se Zdravku zahvaljujem. Olmo ga je nazvao kad je prešao u Barcelonu, bilo mu je jako drago, počeo je plakati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dani mu je rekao da mu se zahvaljuje i rekao mu je da nije bilo Mamića vjerojatno ne bi bilo ni njega. To su te neke životne situacije. Dok sam živ bit ću zahvalan Mamiću i to mu neću zaboraviti”, zaključio je Bara.

Olmo je stasao u nogometnoj školi Barcelone, a 2014. se odlučio na dolazak u Dinamo gdje je zaigrao seniorski nogomet te se profilirao na europskom tržištu nogometaša.

Šest godina kasnije, kupio ga je njemački RB Leipzig, a godinama se pričalo o Olmovom povratku u Kataloniju, koji se realizirao ovog ljeta nakon fenomenalnih predstava ‘hrvatskog Španjolca’ na nedavnom Europskom prvenstvu. S Barcelonom je potpisao šestogodišnji ugovor, piše Sportklub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.