Merkel potvrdila povratak Bundeslige potkraj svibnja

epa08393897 German Chancellor Angela Merkel speaks to the media at the Chancellery following a conference call with leaders of Germany's 16 states during the novel coronavirus crisis in Berlin, Germany, 30 April 2020. Germany has begun easing lockdown measures in a careful attempt to raise economic activity. EPA/SEAN GALLUP / POOL

Njemačka će prva među najjačim nogometnim ligama Europe nastaviti s natjecanjem. Naime, Angela Merkel je potvrdila da će nastavak prvenstva uslijediti u drugoj polovici svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Njemačka će u sljedećim tjednima postupno ukidati dio restrikcija uvedenih u sklopu borbe protiv epidemije koronavirusa, a o brzini i obimu ukidanja odlučuju same savezne pokrajine”, najavila je.

Bundesliga i Druga liga igrat će se bez gledatelja, a točan datum početka natjecanja će biti poznat naknadno, vjerojatno već sutra.

“Ovo je svakako izvrsna vijest za njemački nogomet”, kazao je izvršni direktor Njemačkog nogometnog saveza (DFB) Christian Seifert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.