Michael Skibbe usprkos porazu od Hrvatske u dodatnim kvalifikacijama ostao grčki izbornik

Foto: fah

Grčki nogometni savez objavio je da će produžiti ugovor s izbornikom Michaelom Skibbeom, iako je Grčka ispala u dodatnim kvalifikacijama za SP u Rusiji 2018 od Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemac Skibbe (52) će u četvrtak potpisati novi dvogodišnji ugovor što znači da će Grčku boditi u kvalifikacijama za EURO 2020. Skibbe je grčki izbornik od listopada 2015., a ostao je na funkciji iako će Grčka po prvi puta od 2006. godine propustiti Svjetsko prvenstvo.

Hrvatska je izbacila Grčku u dvije utakmice (4-1, 0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.