Mirko Filipović o Silvi: Imao je priliku, nije htio i ne želim mu je dati više

Foto: Facebook

Mirko Filipović trebao se boriti protiv Wanderleija Silve u četvrtfinalu Rizinova Grand Prixa u Japanu no ovaj je otkazao nastup u posljednjem trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cro Cop nedavno se na Facebooku dotaknuo Silve.

“S njim je gotova priča, taj miš ne može sa mnom u ring više. Imao je priliku, nije htio i ne želim mu dati priliku više. On je jadnik, bezobraznik i pao mi je u očima. Katastrofa”, poručio je.

“Kakav je on to čovjek? Kad sam ispred njega kaže mi da sam legenda, a putem interneta govori sranja. Ne smije mi to reći u lice i skriva se iza računala. On se zapravo boji mene jer je kukavica”, odgovorio je Silva kad mu je Mirko poručivao da će ga prebiti ako ga slučajno vidi negdje u Japanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.