Mlada zvijezda Hajduka najavila veliki derbi na Poljudu: ‘Idemo na pobjedu, iako Dinamo ima prave igrače’

Foto: fah

U popodnevnim satima ove proljetne nedjelje na rasporedu je najveći derbi hrvatskog nogometa, susret Hajduka i Dinama. Utakmica ovog puta ima i rezultatsku težinu, naime, Dinamo na Poljud stiže s pet bodova prednosti, što je prednost koju nije nemoguće stići, pogotovo ukoliko Hajduk trijumfira.  Očekuje se veliki broj gledatelja, posebno pripadnika Torcide, ali i navijača Dinama BBB-a. Derbi počinje od 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi Hajdukovac Karlo Letica (21) nametnuo se kao standardni čuvar mreže splitskog kluba. Naime, Letica je jedna od najljepših Hajdukovih priča ovog proljeća, koji se vrlo brzo od relativne nepoznanice pretvorio u jednu od najvećih uzdanica ”Bilih.” Mladi golman je u Slobodnoj Dalmaciji najavio veliki derbi na Poljudu.

Tko je favorit i ima li uopće favorita u derbiju?

“Dinamo ima prave igrače, kvalitetni su, ali sve se nas pita!”, rekao je samouvjereno 21-godišnji vratar Hajduka, ali i podsjetio na pet bodova više koje imaju ”Modri” od ”Majstora s mora”:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dinamo je i dalje u prednosti od pet bodova, ali smatram da je njima veći pritisak igrati pred punim Poljudom nego nama. Idemo na pobjedu.”

Podsjetimo, Letica je jedinicu ”prisvojio” u derbiju na Rujevici protiv Rijeke te od tog trenutka suvereno brani Hajdukovu mrežu. Hajduk je ovog proljeća osvojio više bodova i od Dinama, koji drži vrh zahvaljujući bogatoj jesenskoj zalihi.  U 11 utakmica mladi Karlo je svoju mrežu očuvao netaknutom. Hoće li tako biti i ovog puta?

“U ovakvim utakmicama detalji čine razliku. Dat ćemo sve od sebe da se približimo Dinamu na dva boda. Atmosfera će biti sjajna”, zaključio je Letica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.