Mladi Vatreni podijelili bodove s Češkom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

Foto: Czech Football Federation

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je neriješenih 0:0 na gostovanju u Češkoj u sklopu kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije izvanredne partije i pobjede (5:0) nad Grčkom u Varaždinu, hrvatska reprezentacija do 21 godine nastavila je kvalifikacije za europsku smotru gostovanjem kod vodeće momčadi skupine, Češke.

Pogodaka naposljetku nije bilo, a Hrvatska je najbolje prigode propustila u 35. minuti, kada je pokušao Špikić, te u 55. minuti, kada je udarac okušao Musa. U oba je navrata odlično intervenirao domaći vratar Jedlička.

Kako je utakmica odmicala kraju, tako su nekoliko dobrih prilika imali i Česi, no nisu bili precizni te je svakoj momčadi pripao po bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća dva kvalifikacijska dvoboja Hrvatsku U-21 čekaju za mjesec dana: 8. listopada protiv San Marina kod kuće te 13. listopada protiv Grčke u gostima.

Kvalifikacije za EP U-21, Skupina 4:
1. Češka 15 (7)
2. Grčka 13 (6)
3. Hrvatska 10 (6)
4. Škotska 8 (5)
5. Litva 4 (5)
6. San Marino 0 (7)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.