Modri posvetili priopćenje udruzi “članova Dinama”: Sportska inspekcija nije pronašla ništa

dinamo
Foto: fah

Hrvatski prvak Dinamo samo nekoliko sati uoči svoje premijere u ovoj sezoni HT Prve lige protiv Slaven Belupa na svojoj stranici objavio priopćenje koje se odnosi prvenstveno na udrugu “Dinamo to smo mi”, iako ih nisu imenovali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Obavještavamo navijače i članove kluba da je GNK Dinamo u posljednjih nekoliko mjeseci bio pod nadzorom sportske inspekcije, na temelju podnesene prijave o navodnim nepravilnostima u ustroju i poslovanju kluba. Prema temama nadzora, zaključujemo da su podnositelji predstavnici udruge “članova Dinama”, koja već više godina maltretira javnost i klub svojim objedama, lažima i poluistinama, nastojeći pod svaku cijenu destabilizirati Dinamo.”

“Na njihovu žalost, jučer je završeno postupanje sportske inspekcije te provedenim nadzorom nisu utvrđene nepravilnosti iz djelokruga Zakona o sportu. Ako ovom zaključku pridodamo lako provjerljivu činjenicu da je Statut GNK Dinamo usklađen sa Zakonom o udrugama, onda je sasvim jasno da je još jedan pokušaj ugrožavanja Dinamovog pobjedničkog puta neslavno završio.”

“Pozivamo sve navijače Dinama da se okrenu sportskim izazovima i postavljenim ciljevima koji su ispred momčadi u novoj natjecateljskoj sezoni te da budu iskrena i prava podrška igračima na putu prema novim pobjedama, trofejima i uspjesima na domaćem i europskom planu,” objavio je Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.