Modrić: Motivirani smo za Borussiju, idemo po sva tri trofeja

Dan uoči prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, Real Madrid je održao konferenciju za medije, a pred novinare je izašao Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac smatra da porazi od Barcelone i Seville nisu uzdrmali momčad te su se na pobjednički kolosjek vratili već protiv Raya.

– Stavimo li na stranu dva poraza, sezona nam je sjajna. Motivirani smo za Borussiju, idemo po sva tri trofeja, a bilo bi sjajno kad bi pobijedili 2-0 – rekao je Modrić, koji je sa suigračima dobro upoznao Nijemce jer su s njima igrali četiri puta prošle sezone.

– Odlični su u kontri, najvažnije je ne primiti gol. Imaju jako opasne igrače poput Reusa, Aubameyanga, Mhitarjana…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na svoju igru u Realu.

– Tu moram igrati i napad i obranu, drugačije je nego u Hrvatskoj ili Tottenhamu – rekao je Modrić prokomentiravši navijačke zvižduke Cristianu Ronaldu:

– Njihov odnos je poput braka, ima boljih i lošijih dana, ali ljubav je tu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.