Modrić nakon produženja ugovora: Ja sam spreman za ono što me čeka

epa11384910 Luka Modric of Madrid lifts the trophy after winning the UEFA Champions League final match of Borussia Dortmund against Real Madrid, in London, Britain, 01 June 2024. EPA/TOLGA AKMEN

Luka Modrić, koji je produžio ugovor s Real Madridom na još godinu dana, dao je intervju za klupsku televiziju Real Madrid TV objavljenom u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nevjerojatno je biti u prilici postati igrač s najviše titula u povijesti Real Madrida,” izjavio je hrvatski veznjak koji će za dva mjeseca napuniti 39 godina.

“To je ogromna odgovornost. Kada pogledaš koje je kapetane imao Real Madrid svih ovih godina, onda uvidiš da je to lijepo i posebno. Jako sam stoga, zadovoljan što ću predstavljati Real Madrid kao kapetan”, izjavio je Modrić koji je prošle sezone bio dokapetan.

Klub sa stadiona Santiago Bernabeu bira kapetane temeljem godina odigranih u prvoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Od kada sam došao ovdje rastao sam kao igrač i osoba. Klub mi je puno pomogao svih ovih godina,” rekao je. “Real Madrid mi zbog toga puno znači, a također i mojoj obitelji. To je naš dom i tako se osjećamo. Ovaj klub mi je sve”, dodao je.

“Nisam mogao niti zamisliti sve što mi se ostvarilo ovdje, posebno ne da ću tako dugo ostati”, rekao je.

A o čemu ovisi uspjeh?

“Djelomično utječe genetika, koja mi je dobra, ali svi ovi mladi igrače pritišću me da više radim i budem svakim danom sve bolji. Treniram i izvan klupskog centra, pazim na sebe i radim sve što je potrebno kako bih u ovim godinama bio na ovakvoj razini”, ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam spreman za ono što me čeka”, naglasio je Modrić. “Dat ću sve od sebe za ovaj dres, kao što sam davao i svih ovih godina”.

U novoj sezoni Modrić će dijeliti svlačionicu sa 25-godišnjim francuskim napadačem Kylianom Mbappeom, koji je pristigao iz PSG-a.

“Drago mi je što je konačno ovdje u Real Madridu . On je jedan od najboljih i pokazao je to tijekom godina,” poručio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.