Modrić: Očekujem agresivnu Englesku, ali mi smo spremni

Foto: HNS

Engleska i Hrvatska sutra od 15 sati na Wembleyu otvaraju skupinu D, u kojoj  su još Škotska i Češka. Dan uoči utakmice izbornik Zlatko Dalić i Luka Modrić družili su se s novinarima u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekujem agresivnu Englesku. Igraju pred svojom publikom. Na nama je da odigramo što bolje, spremni smo, dobro smo radili ovih sedam dana i pripremali smo se za Engleze, počeo je “pressicu” kapetan Vatrenih.

Osvrnuo se potom na bahatost koja dolazi iz Engleske:

– Arogancija se nije odnosila na igrače i ekipu Engleske, nego na ekipu oko reprezentacije, recimo novinare i komentatore. Ne bavim se onime što se govori sa strane, fokusirani smo na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je nešto o Mountu:

– Oni su nas pobijedili i zaželio sam mu sve najbolje u finalu. Mislim da je ovu sezonu pokazao da je talentiran i potentan igrač i da je pred njim velika budućnost. Ako nastavi raditi kao do sada bit će bitna karika engleske reprezentacije u budućnosti.

– Osjećam se super, sezona je bila jako dugo, ali izdržao sam sve napore. Ne treba posebno naglašavati koja je čast igrati za hrvatsku reprezentaciju, a isto tako i obaveza. Očekivanja su velika od navijača, a isto tako i mi od sebe očekujemo puno, osvrnuo se Modrić na svoju osobnu sezonu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.