Modrić i Rakitić pohvalili se na društvenim mrežama: Evo kako su dočekali Novu godinu!

Slavni hrvatski nogometaši Luka Modrić i Ivan Rakitić pohvalili su se putem društvenih mreža kako su dočekali Novu godinu objavivši fotografije na kojima se vide u društvu najbližih uz najljepše poruke u kalendarskoj 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Luka ponoć dočekao u društvu supruge Vanje, dok je Rakitićeva supruga Raquel objavila fotografiju uz supruga i veselo društvo.

I would just like to express how much joy you have given to me, and I wish you ALL joy and happiness in return. Happy…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posted by Luka Modrić on 31. prosinca 2015

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.