Modrić s jednom brojkom danas može ući u povijest Reala

modrić
Foto: fah

Danas od 16:15 sati Real dočekuje Espanyol u 34. kolu La Lige. Real bi pobjedom, bez obzira na ishod Barcelonine utakmice protiv Mallorce u nedjelju, osigurao naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovime bi Marcelo mogao postati najtrofejniji igrač u povijesti najvećeg kluba jer bi mu naslov La Lige bio 24. put da podiže trofej kao nogometaš Reala, a preskočio bi Paca Genta, s kojim dijeli prvo mjesto, i postao jedini rekorder.

Na trećem mjestu bio bi Sergio Ramos s 22, ali bi mu se Karim Benzema približio s 21. trofejem. Na peto mjesto izbio bi Luka Modrić s 18 trofeja, koliko bi imao i Nacho.

Inače, Modrić je u Realu od 2012. godine Osvojio je dva španjolska, četiri europska, tri naslova svjetskog klupskog prvaka i jedan Kup kralja. Ostali trofeji su mu četiri španjolska i tri europska Superkupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.