Modrić se oglasio po dolasku u Hrvatsku: Evo poruke kapetana

Foto: fah

Brončani hrvatski nogometaši sletjeli su u nedjelju popodne u zagrebačku zračnu luku i krenuli su na Trg bana Jelačića, gdje ih na središnjem slavlju čeka mnoštvo veselih navijača. Prvi je iz zrakoplova izašao Luka Modrić, a z njega je bio i izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić se netom nakon toga oglasio i na društvenim mrežama.

“Osvajači medalje na svjetskom prvenstvu opet. Ponosan!”, poručio je kapetan pa dodao:

“IZNAD SVIH HRVATSKA.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić se nakon osvajanja medalje oglasio i o nastavku karijere.

“Plan je bio da odigram završnicu Lige nacija. Kad smo već došli do završnce, bilo bi bezveze ne odraditi to do kraja, pa ćemo nakon toga vidjeti što dalje”, rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.