(VIDEO) Monaco sa sjajnim Subašićem bolji od Fenera, Ajax slavio u Solunu

Foto: fah

Nogometaši Monaca izborili su plasman u 4. pretkolo Lige prvaka nakon što su u uzvratnom susretu 3. pretkola pobijedili Fenerbahče 3-1, a za iznenađenje večeri pobrinuo se izraelski Hapoel Beer Sheve izbacivši Olympiakos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Monaco je u Istanbulu izgubio 1-2, ali je na svom travnjaku pobjedom 3-1 izborio nastavak natjecanja. Golove za momčad iz Kneževine zabili su Valere Germain (3, 65) i Radamel Falcao (18-11m), dok je pogodak za goste zabio Emenike (53). Vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić branio je za momčad iz Kneževine.

Za iznenađenje večeri pobrinuo se Hapoel izbacivši grčkog prvaka Olympiakos. Nakon što su u Pireju odigrali 0-0, Izraelci su na svom travnjaku pobijedili 1-0, a pogodak odluke zabio je Shir Tzedek u 79. minuti. Hapoel je svojom pobjedom pomogao zagrebačkog Dinamu da se približi poziciji nositelja u završnoj play-off rundi. ‘Modrima’ je trebalo još jedno iznenađenje, no ono se nije dogodilo pa je hrvatski prvak ostao bez statusa nositelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celtic je protiv Astane slavio 2-1 nakon što je prva utakmica završila 1-1. Pobjednički pogodak škotski velikan je zabio u drugoj minuti sudačke nadoknade iz jedanaesterca kojeg je realizirao Dembele.

Identičnim rezultatom Ajax je slavio u Solunu protiv PAOK-a nakon što je dvoboju u Amsterdamu završio 1-1. Nizozemci su došli do pobjede također u samoj završnici golom Klaasena u 88. minuti. Isti je igrač zabio i prvi gol za Ajax u 45. minuti iz kaznenog udaraca, dok je vodeći gol na utakmici zabio Athanasiadis u 4. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalje su prošli i Salzburg, te varšavska Legija. Salzburg je na svom travnjaku pobijedio albanski Partizani 2-0 nakon što je u prvom susretu pobijedio 1-0.

Legija je u Varšavi odigrala 0-0 protiv Trenčina i tako obranila 1-0 pobjedu iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.