Morata nakon ispadanja u polufinalu Eura: ‘Nogomet ponekad može biti nepravedan, živjela Španjolska’

Foto: fah

Nakon 120 minuta velike borbe, i sjajne utakmice, u polufinalu Europskog prvenstva, tijekom koje je Španjolska bila bolja, jedanaesterci su odlučili putnika u finale, a tamo će igrati Talijani. Poslije regularnih 90 minuta bilo je 1:1. Uz bvšeg igrača Dinama Danija Olma jedan od tragičara ispadanja Španjolaca bio je Alvaro Morata, koji je promašio jedanaesterac, točnije talijanski vratar ga je obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ispadanja od Italije Morata je istaknuo da je Španjolska zaslužila puno vše od poraza u polufinalu te je ponosan na činjenicu da je dio ove španjolske reprezentacije. Talijani će u finalu igrati na Wembleyju protiv pobjednika polufinalnog susreta Danska – Engleska. Englezi su, prema većini nogometnih analitičara, favoriti i to izraziti.

“Ova ekipa je zaslužila puno više. Svi smo, uostalom kao i svi navijači, sanjali o pobjedi. Mogu reći da sam ponosan što sam dio ove ekipe”, rekao je Morata, koji se na kraju zahvalio navijačima na podršci.

“Hvala svima koji su vjerovali u nas. Nogomet ponekad može biti nepravedan. Živjela Španjolska”, poručio je napadač Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.