Morbidan komentar Domagoja Zovaka: ”Split podsjećao na devedesete, još samo da smo Loru reaktivirali za nepoćudne”

Foto: fah

Kako smo već pisali hrvatska nogometna reprezentacija u sjajnoj atmosferi stadiona na Poljudu, pred 35 000 navijača, pobijedila je Mađarsku 3:0 te se tako približila plasmanu na Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta divna splitska noć: Eksplozija hrvatstva na prepunom Poljudu!

Nakon utakmice svi, doslovce svi igrači, uključujući i izbornika Zlatka Dalića, hvalili su teško ponovljivu atmosferu na Poljudu. Primjerice sam Dalić je rekao kako Hrvatska nikad nije igrala u takvoj atmosferi… Danima je Split živio za Vatrene i to se pokazalo tijekom utakmice,  poniženi su ”svastičari” i svi oni koji su navodno željeli povratak Vatrenih u Split ali s figom u džepu, tvrdeći kako eto sad nije vrijeme. Vrijeme je, i to je Split dokazao i pokazao.

Dakako, nisu bili oduševljeni svi, uostalom, živimo u demokraciji i ne moraju Hrvatsku voljeti svi oni koji u njoj žive, dovoljno je da vole, a to itekako vole, hrvatsku kunu. Sve hrvatsko im je ustaško, ili barem ”miriše” na ”mračne devedesete”, osim kune, glavno da šušte u džepu i odmah su progresivne.  Razumljivo, s kunama možete puno toga, možete se i napiti, ako ni zbog čega a ono zbog muke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na svom Facebook profilu antitalent za humor iz News Bara, Domagoj Zovak, inače poznat po neprirodnim i neumjesnim gestikulacijama, osvrnuo se na predstojeći spektakl utakmice Hrvatska – Mađarska te je napisao:

Foto: Facebook

”Ako je Split ikada podsjećao na 90-te onda je to ovih dana. Naoružani i uniformirani muškarci ( vjerojatno je Zovak mislio na policajce, osim ako nije bio na kostimiranoj zabavi, kakve inače voli i Rodney iz kultne serije ”Mućke” ) traže po gradu one koji ne vole Hrvatsku. Patrolni brod ratne mornarice spreman je u luci ne znam točno za što, no, tu je. Fali još samo da reaktiviramo Loru za sve nepoćudne.”

A što reći, osim da parafraziramo one koji također ”vole Hrvatsku”, ”dabogda sve izgubili”, večeras su doživjeli težak poraz, treba ih razumjeti, Split ih je porazio. Frustracije su velike.  Nejasno je samo na koji bi to način Zovak ”reaktivirao Loru”?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.