Možete glasovati za Raketu: Fantastičan pogodak Ivana Rakitića na Wembleyju bacio u trans nizozemskog komentatora!

Foto: Twitter

Nogometaši Barcelone slavili su u 2. kolu grupne faze Lige prvaka u derbiju 4:2 protiv Tottenhama na Wembleyju. Jedan od pogodaka za Barcelonu dao je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, i to kakav gol – možda i najljepših pogodaka kola, kola u kojem je zaista bilo pregršt puno lijepih i atraktivnih golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Rakitić je naletio na loptu u punom trku te ju je volejem poslao iza leđa vratara Tottenhama. Lloris je zaista bio nemoćan, tim prije što se lopta prije nego li je prošla gol crtu odbila od lijeve stative. Kako smo već spomenuli pogodak Ivana Rakitića svakako je favorit za najljepši pogodak kola u Ligi prvaka, ali i najljepši pogodak godine u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju na svijetu.

Nakon gola Ivana Rakitića na društvenim mrežama postao je hit nizozemski komentator Sierda de Vosa, koji je svojom reakcijom mnoge oduševio. Nizozemski komentator je imitirao zvuk lansiranja rakete uz rečenicu ”Palimo motore!”

Spomenimo kako je pogodak Ivana Rakitića čak 600 gol Barcelone u Ligi prvaka, odnosno ranije Kupu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glas u Uefinom izboru za gol tjedna Rakitiću možete dati O V D J E.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.