Mundo Deportivo o Alenu Haliloviću: ‘Što se dogodilo s njim?’

Mundo Deportivo
Foto: fah

Mundo Deportivo u članku na svojim internetskim stranicama podsjeća čitatelje na slučaj Alena Halilovića, nekadašnjeg velikog talenta hrvatskog nogometa i igrača kojeg je Barcelona kupila od Dinama kad mu je bilo 17 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilovića su uspoređivali s Lukom Modrićem i za njega je e Lionel Messi rekao da ima ono nešto, navodi Mundo Deportivo.

No, nakon Dinama, Barcelone i Barcelone B, Halilović je pokušao nametnuti se u Sportingu iz Gijona, potom HSV-u i Las Palmasu. Dolaskom u Milan uslijedile su nove posudbe, Standard Liegeu i Heerenveenu, a onda i pola godine lutanja bez kluba prije no što je stigao u Birmingham i engleski Championship.

“I danas se natječe u toj ligi, u plavo-bijelom dresu Readinga, legendarnog britanskog kluba koji se devet uzastopnih sezona pokušava vratiti u Premier ligu”, pišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Što se Halilovića tiče, karijeru je u tom klubu dobro započeo, bio je starter u pet od prvih šest prvenstvenih utakmica u kojima je mogao igrati, podijelio je dvije asistencije i postigao gol protiv Middlesbrougha”, dodaje se.

“No, prvo problem s bedrom zbog kojeg dva mjeseca nije mogao igrati, a onda i nedavna ozljeda koju je zadobio protiv Kidderminstera u trećem kolu FA kupa, opet su zaustavili novo oživljavanje jednog od mnogih bisera koji se nikad nisu do kraja dokazali”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.