Na Lošinju “uništen” Armadin grafit, lokalni DPH apelira na Torcidu

Foto: Novi list

Armadini grafiti po kvarnerskim otocima nerijetko su meta drugih navijačkih skupina, a posljednji izložen uništavanju je onaj na Malom Lošinju koji je poseban po tome da je na njemu naslikan lik pokojnog Vlade Karlovića, velikog navijača Rijeke na čijoj kući je mural i izrađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među navijačkim skupinama vlada kodeks o “nenapadanju” suparničkih murala i grafita kojega se očito svi ne pridržavaju, piše Novi list.

“Šaljemo apel svim navijačima i simpatizerima nogometnog kluba Hajduk. Morate biti svjesni da šaranje po tuđoj imovini nije izraz junačkog čina, nego naprotiv, to je izraz najprimitivnijeg oblika ponašanja.

Vlado Karlović, bez obzira za koga je navijao, bio je dobri duh našega grada i otoka, te ničim nije zaslužio da se po njegovoj kući šaraju natpisi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem se ograđujemo i najoštrije osuđujemo vandalizam koji je sinoć učinjen, te molimo sve građane koji imaju određena saznanja o počinitelju da nam informacije pošalju u inbox”, stoji u priopćenju DPH Lošinj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.