Na Maksimiru brojni menadžeri: Očekuje se 15 tisuća navijača

Zagreb, 25.08.2021. - Uzvratna utakmica završnog kola kvalifikacija za nogometnu Ligu prvaka: Dinamo - Šerif. Na fotografiji navijači. foto HINA/ Daniel KASAP/ ml

Bliži se prva utakmica Dinama u Europskoj ligi protiv West Hama. Dvoboj se igra od 18.45 sati na Maksimiru. Iva Cigrovskij, glasnogovornica Dinama, najavila je susret u emisiji Studio 4 i otkrila kako teče prodaja ulaznica i stvari vezane uz organizaciju utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sve je spremno za početak grupne faze Europske lige, to je bio jedan od klupskih ciljeva i prije playoffa Lige prvaka. Organizacijski je sve spremno, momčad je spremna, prodaja ulaznica je u tijeku, očekuje se veliki broj navijača, rekla je Cigrovskij u Studiju 4.

Bit će 2000 navijača gostujućeg kluba, prodano je zasad ukupno 12 500 ulaznica za West Ham, a očekuje se oko 15 000 navijača. Stadion se otvara u 16.45 sati i pozivaju iz kluba sve da dođu na vrijeme kako bi mogli uživati u programu prije utakmice.

– Od ove faze natjecanja vraćaju se gostujući navijači, mogu putovati na utakmice, za njih je osigurano 2000 ulaznica. Pratili smo sve događaje sinoć i danas, to je stvar zagrebačke policije i javne sigurnosti. Nadamo se da neće biti novih nereda, rekla je glasnogovornica Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče domaćih navijača, gledatelji mogu doći na stadion uz digitalne COVID potvrde.

– Organizacijski tim mora imati negativan test, kao i navijači. Osim COVID potvrde, na stadionu nema više fizičke distance kao što je prije bio, rekla je Cigrovskij.

Nogometaši West Hama sinoć su prvi put došli na stadion Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nije bilo konkretnih reakcija igrača, činjenica je da je stadion takve strukture kakve jest, odvojene su tribine, ali nisu posebno komentirali. Danas dolaze novinari brojnih britanskih medija, rekla je Cigrovskij.

Svi igrači, osim Dine Perića, su zdravi i motivirani te jedva čekaju utakmicu. Na tribinama se očekuju i menadžeri nekih europskih klubova.

– Sigurno da postoji interes za igrače Dinama, to je standard za europske utakmice, tako da je sigurno da će na tribinama biti menadžera, zaključila je glasnogovornica Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.