Nakon ispadanja Novaka Đokovića i Rafaela Nadala čast legendarnih veterana svjetskog tenisa na Završnom Mastersu brani neuništivi Roger Federer

Foto: fah

Zanimljivo se stvari odvijaju na Završnom teniskom Mastersu u Londonu. Nakon ispadanja srpskog tenisača Novaka Đokovića, koji je ispao poslije poraza od Dominica Thiema i Rogera Federera, ispao je i Rafael Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

Naime, poslije Austrijanca Dominica Thiema i Švicarca Rogera Federera u skupini “Borg” plasman u polufinale završnog teniskog turnira sezone u Londonu u skupini “Agassi” izborili su Grk Stefanos Tsitsipas i Nijemac Alexander Zverev, dok je prvi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal, kako smo već spomenuli, ispao.

Podsjetimo, u posljednjem meču skupine Agassi sve bolji Zverev je pobijedio ruskog tenisača Danila Medvedeva sa 6-4, 7-6 (4). Prije posljednjeg meča jasno je bilo da Zverevu za polufinale treba pobjeda, dok je Medvedev, koji je svoje šanse za polufinala izgubio, zapravo igrao za Nadala. Naime, da je pobijedio Zvereva u polufinale bi otišao Nadal, međutim, daleko motiviraniji Zverev priliku nije propustio. Prije ovog meča polufinale, no, nejasno još s koje pozicije, osigurao je Tsitsipas.

U polufinalu će igrati Thiem i Zverev, prvo polufinale igrat će Tsitsipas protiv Federera, koji brani čast legendarnih veterana svjetskog tenisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u prvom meču 3. kola skupine “Agassi” Nadal je pobijedio Tsitsipasa sa 6-7 (4), 6-4, 7-5, no, to mu za prolaz nije bilo dovoljno, odlučivali su ipak Zverev i Medvedev. Ipak, Nadal će ovu godinu završiti kao prvi tenisač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.