Nakon novih nereda u Milanu: Hoće li Čeferin selektivno nazivati hrvatske navijače ‘kriminalcima’ i ‘idiotima’?

čeferin
Foto: fah

U Milanu je prije utakmice nogometne Lige prvaka između Milana i francuskog prvaka Paris Saint-Germaina došlo do nekoliko navijačkih tučnjava, pri čemu je ozlijeđen navijač francuske momčadi koji se, kako prenosi talijanska novinska agencija ANSA, bori za život. Hoće li se i ovaj put oglasiti predsjednik UEFA-e Aleksandar Čeferin, koji je ranije nazvao isključivo i samo hrvatske navijače “kriminalcima” i “idiotima”?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeferin je u dva navrata nazvao navijače Dinama „kriminalcima“ i „idiotima“ zbog sukoba u Ateni gdje je 8 navijača Dinama izbodeno noževima, a gdje je jedan navijač AEK-a ubijen.

> Čeferin selektivno naziva hrvatske navijače ‘kriminalcima’ i ‘idiotima’, a šuti o nasiljima na brojnim stadionima Europe

– U ovom konkretnom slučaju dogodila se tragedija, ali Dinamo nije ni znao da je ova skupina navijača otputovala u Atenu. To su kriminalci i idioti koji su se organizirali, otišli u Atenu čak dva dana prije utakmice i napravili onda to što su napravili, rekao je Čeferin i nastavio:

– Bi li zbilja bilo ispravno kazniti klub i 99,9 posto nevinih navijača zbog nekoliko idiota koji su sada u zatvoru? Kako je Dinamo mogao znati da su neki huligani i kriminalci u dva sata ujutro sjeli u unajmljeni kombi i krenuli prema Grčkoj?, zapitao se retorički.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Nogometni neredi u Italiji: Navijač francuskog prvaka bori se za život

Podsjetimo, navijač PSG-a izboden je nožem u glavu i nogu te se bori za život u jednoj od milanskih bolnica.

 

Hoće li šutjeti i na ovo novo nasilje među navijačima u Milanu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.