Nakon ostavke zbog besmislene regionalne lige: Mijović umjesto Repeše na klupi Budućnosti

Foto: fah

Čelnici KK “Budućnost VOLI” odlučili su da će Petar Mijović naslijediti hrvatskog trenera Jasmina Repešu na klupi prve momčadi do kraja sezone, a do smjene je došlo nakon što je bivši hrvatski izbornik u utorak podnio ostavku na mjesto šefa stručnog stožera navodeći kao razlog ogorčenost događanjima u finalnoj seriji ABA lige i “besmisao rada u ovakvoj regionalnoj ligi”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mijović je trenersku karijeru počeo u mlađim selekcijama Budućnosti, a bio je i pomoćnik u seniorskoj reprezentaciji Crne Gore. Kao pomoćni trener je surađivao s Lukom Pavićevićem u francuskom prvoligašu Roanneu, a samostalno je vodio momčadi KK Zeta, Baškimi, Sigal i Studentski centar. Ugovor je potpisao do kraja sezone u kojoj je cilj Budućnosti osvajanje naslova prvaka Crne Gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.