Nakon pobjede protiv Češke čeka se nedjelja: ‘Znamo što nam slijedi i koliko nam je važna sljedeća utakmica’

Foto: Twitter

Hrvatska košarkaška reprezentacija lakoćom je u posljednjoj utakmici grupne faze svladala Češku. Rezultatski vrlo uvjerljivo, na kraju je završilo 107:69 za našu reprezentaciju, koja je tako prvi dio EuroBasketa završila s četiri pobjede i jednim porazom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od mlađih hrvatskih reprezentativaca, Ivan Buva, tek je kratko rekao kako se radilo o laganoj utakmici, rezultatski nevažnoj.

“Rezultatski nebitna utakmica, izbornik je dao priliku igračima koji manje igraju i tu priliku smo iskoristili, razbili smo ih s 40 razlike”, rekao je jedan od mlađih reprezentativaca Ivan Buva i dodao: “Ne smiješ ući opušteno u ovakvu utakmicu, zadnja četvrtina je bila lagana egzibicija”.

Hrvatski košarkaši bili su dobro pripremljeni za utakmicu, što je potvrdio nakon utakmice i Filip Krušlin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Maksimalno sam se pripremio za ovu utakmicu jer sam znao da ću igrati u većoj minutaži. Svi su dali maksimum na terenu, to pokazuje i rezultat. Znamo što nam slijedi i koliko nam je važna ta sljedeća utakmica, a ovo smo iskoristili kao dobar trening”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.