Nakon početnih negodovanja – pohvale za Igora Tudora: ‘Nadam se lijepoj budućnosti’

Foto: fah

Navijači Marseillea pogrdno su zviždali Igoru Tudoru na premjernom mu nastupu, a analitičari su ga vidjeli kao propast za klub. No, hrvatski stručnjak je napravio takav iskorak da se mnogi pitaju je li moguć spektakularan scenarij u kojem Tudor na kraju sezone slavi titulu prvaka ispred Paris Saint-Germaina i ostalih konkurenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ključ svega je igrati i napredovati. Kod svojih igrača najviše cijenim mentalitet, glad i želju za pobjedom. Naš rad se isplatio, najvažnije je da ostanemo koncentrirani uz što manje pogrešaka, a onda ćemo vidjeti kamo će nas to odvesti”, kazao je na konferenciji za novinare,

Albert Emon, bivši trener Marseillea, vjeruje da momčad nema limita.

“Prošlo je mnogo vremena otkad sam zadnji put vidio ovakvu energiju u Marseilleu. To me tjera da kažem da ih ih čeka nešto lijepo u ligaškom nogometu. Samopouzdani su, fizički jaki, imaju dobru obranu i mnoga oružja koja nismo očekivali. Dodajte tomu odličan rad trenera Tudora, koji je nagrađen za svoj trud. Nadam se svijetloj budućnosti, oni si ne smiju postavljati granice”, rekao je Emon za La Provence, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“S Bielsom smo bili na vrhu nekoliko dana prije kraja sezone, s Garetsom smo mislili da nam je titula obećana, a onda smo se razočarali. Uglavnom, znamo povijest kluba, ali ako Marseille ovako nastavi, može stići jako daleko. Kažem, nadam se lijepoj budućnosti, ali uopće ne želim odvraćati pažnju ekipi”, poručio je 69-godišnjak koji je sedam godina proveo na različitim funkcijama Marseillea, od toga godinu dana kao glavni trener ekipe.

“Na terenu se jasno vidi da je to kvalitetna momčad, sigurni su u svoje snage i djeluju neprobojno”, zaključio je Emon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.