Nakon poraza od Mađara vaterpolisti riječkog Primorja bez Lige prvaka

Foto: fah

Vaterpolisti riječkog Primorja Erste Banke ostali su bez plasmana u natjecanje po skupinama Lige prvaka nakon što su u uzvratnom susretu 3. kola kvalifikacija izgubili od mađarskog Egera 5-11 i s dva poraza se oprostili od elitnog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eger je u prvom susretu na Kantridi slavio 12-6, a potom u uzvratu na svom plivalištu još jednom uvjerljivom pobjedom potvrdio prolaz.

Riječanima ostaje utjeha kako će europsku priču nastaviti u LEN Kupu.

Primorje je sjajno ušlo u utakmicu i nakon prve četiri minute i vodstva 3-0 probudila se nada u čudo. Ipak, domaćin je do kraja prve četvrtine smanjio na 2-3, a potom u drugoj dionici serijom 6-1 stigao do vodstva 8-4 i priči je bio kraj. Do kraja susreta Eger je zabio još tri gola, a hrvatski sastav jedan za konačnih 11-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eger su do pobjede predvodili Norbert Hosnyanszky s tri gola, te Adam Decker i Boris Vapenski sa po dva pogotka. Kod Primorja najefikasniji je bio Ante Vukičević s tri gola, a među strijelce upisali su se i Cosmin Radu i Duje Peroš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.