Nakon poraza u Wimbledonu, koji će značiti novi pad na ATP ljestvici, Novak Đoković razmišlja o dugoj pauzi

Foto: fah

Trostruki wimbledonski pobjednik, a trenutačno četvrti tenisač svijeta Srbin Novak Đoković (30) izjavio je kako bi mogao uzeti dužu pauzu nakon što je u srijedu morao Čehu Tomašu Berdychu predati četvrtfinalni susret u Wimbledonu zbog ozljede lakta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije u pitanju rame, kao što su neki pisali, već lakat koji me muči više od godinu i pol dana. Pokušao sam se dovesti u stanje za igru, prije meča sam proveo dva i pol sata na tretmanu”, ali nije pomoglo. Pola sata sam igrao s nepodnošljivim bolovima”, rekao je Đoković koji je najavio kako će u razgovoru s liječnicima kako bi se pronašlo dugoročno rješenje.

“To što sam igrao dan za danom nikako mi nije pomoglo, ali to je situacija koju sam morao prihvatiti. Svakom sportašu je teško predati, pogotovo kada dobro igra, a ja sam igrao najbolje u posljednjih 10 mjeseci. Jasno je da ću morati mijenjati raspored turnira, a još ne znam hoću li morati na operaciju. Odavno nisam osjetio ovakvu bol, što više igram, to je gore. Razmišljam i o dužoj pauzi “, poručio je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.