Nakon povratka s bračnog putovanja Lionela Messija očekuje ‘vrtoglavo’ iznenađenje!

Foto: fah

Lionel Messi trenutno je na bračnom putovanju, uživa na početku bračnog života sa suprugom Antonellom. Kad se vrati s bračnog putovanja čeka ga za njega sasvim sigurno ugodno iznenađenje, pišu španjolski mediji. Naime, najbolji nogometaš svijeta trebao bi potpisati novi ugovor s Barcelonom. Novim ugovorom Argentinac će se uz ponos Katalonije vezati do 2021. godine uz mogućnost produljenja ugovora za još godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, za potpis novog ugovora Lionel Messi bit će pristojno nagrađen, dobit će 25 milijuna eura te godišnju plaću od čak 32,2 milijuna eura, što je čak 600 tisuća tjedno. No, postoji i bonus, ako u tom razdoblju Barcelona osvoji Ligu prvaka, La Ligu ili pak Zlatnu loptu godišnja plaća trebala bi mu se uvećati za dodatnih 20 posto.

Ako u međuvremenu odluči napustiti Barcelonu otkupna klauzula iznosi čak 300 milijuna eura. Teško će se naći netko tko bi toliko mogao isplatiti, pa čak i na Otoku.

Službeno, iz Barcelone navode kako je već sve dogovoreno, čeka se samo Messijev povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.