Nakon remija protiv Ferencvarosa odluka pada u Mađarskoj: ‘Za prolazak je ključan timski duh’

Foto: fah

Kako smo već pisali Dinamo je u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka na Maksimiru podbacio i odigrao je tek 1:1 s mađarskim Ferencvarosom. Modri su bili bolji, no, nakon ranog vodstva i pogotka Olma su se povukli, u drugom dijelu ključnih je bilo petnaestak minuta tijekom kojih su dominirali Mađari te sretno zabili taj jedan gol koji im daje realne nade za prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako igrači Dinama vide remi protiv Ferencvarosa?

Vrlo dobri Petar Stojanović je nakon utakmice rekao:

“Nije ništa gotovo. Htjeli smo pobjedu, ali nije nas išlo. Tamo imamo još jednu utakmicu, idemo gore zabiti i proći dalje. Imali smo mi svoje prilike, ali nemamo što sad govorit. Želimo prolaz dalje. Nismo odigrali neku dobru utakmicu, ali nije ni loše bilo. Takav je rezultat, samo moramo gledati dalje. Želimo proći dalje…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izet Hajrović, koji je propustio veliku priliku da Dinamu donese pobjede budući da je pogodio prečku, smatra kako još ništa nije gotovo, a ključ prolaska Dinama leži u zajedništvu:

“Timski duh je ključan za prolaz. Bit će pun stadion tamo, moramo dati sve od sebe. Svaki naš igrač može sam riješiti utakmicu, ali najpotrebniji je timski duh.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.