Nakon tate Mislava i sin Luka Drokan osvojio brončanu medalju na SP u obaranju ruke za osobe s invaliditetom

Foto: prigorski.hr

Luka Drokan osvojio je brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u obaranju ruke za osobe s invaliditetom, koje se održava u turskoj Antalyji, nakon što je u polufinalnoj borbi u kategoriji do 70 kg izgubio od Rusa Magomedrasula Musaeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na SP u Antalyji nadmeće se više od 350 natjecatelja iz četrdesetak država u trideset kategorija na obje ruke, a novi svjetski prvak u kategoriji do 70 kg je Rus Anatolii Susharin.

Brončana medalja svakako je veliki uspjeh za 22-godišnjeg studenta treće godine prediplomskog studija Drvne tehnologije i Križevaca iako se on nadao najsjajnijem odličju.

“Ne mogu biti nezadovoljan jer je ipak svjetsko odličje u mojim rukama. Koristim priliku da se zahvalim predsjedniku i članovima Kluba za Obaranje ruku Spartanci iz Zagreba na podršci koju mi pružaju, a ja sam svjetsku broncu iz Antalyje dodao svojoj kolekciji medalja koja se do sada sastojala od bronce sa Svjetskog prvenstva 2016. godine, srebra sa Svjetskog prvenstva 2017. godine te srebra sa Europskog prvenstva 2018. godine”, zaključio je Drokan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.