Nastavlja se naslađivanje nad suzama Soudanija: Nakon objave na Instagramu uslijedile uvrede!

Foto: snimka zaslona

Nažalost, nakon finala hrvatskog nogometnog Kupa u Varaždinu između Rijeke i Dinama 3:1, glavna tema ipak nije veliko sportsko rivalstvo dva velika hrvatska kluba, nije čak to ni vrlo dobra utakmica i zaista sjajna sezona kluba s Rujevice, glavna tema su suze najboljeg igrača Dinama, pa i HNL-a, Hilali Soudanija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvala svima od srca na podrsci. Vidimo se iduce sezone #volim_te#Dinamo ?❤️ @gnkdinamo

A post shared by Hillal Soudani (@hillalsoudani) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon slavlja Rijeke, u slavljeničkom zanosu, mnogi su se krenuli pa i na primitivan način naslađivati nad suzama jednog ipak velikog igrača, alžirskog reprezentativca koji je sudjelovao sa svojom reprezentacijom na SP-u u Brazilu prije tri godine i odigrao vrlo dobro. Alžir je uspio u onome u čemu Hrvatska nije, prošao je skupinu i bio tvrd orah u osmini finala.

Najbolji nogometaš Dinama nakon poraza svog kluba u Kupu se rasplakao, poslije tih ipak dirljivih scena našao se na primitivnom udaru iz Rijeke, vrijeđala ga je djevojka nogometaša Rijeke Marka Vešovića porukom”plači go*no”, vrijeđali su ga i neki drugi, prije svih mladi 18-godišnji nogometaš riječke momčadi Dominik Mulac, koji je Soudaniju psovao majku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.