Nastavlja se žetva trofeja: Bayernu njemački Superkup

Foto: fah

Nogometaši Bayerna pobjednici su njemačkog Superkupa nakon što su u Dortmundu pred 81.000 gledatelja pobijedili Borussiju 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za aktualnog njemačkog prvaka postigli su Artuto Vidal (58) i Thomas Muller (79).

Bayern je novu sezonu ušao s novim trenerom Carlom Ancelottijem koji je naslijedio Pepea Guardiolu i s dva nova pojačanja. Iz Borussije je stigao Mats Hummels, a iz Benfice Renato Sanchez. Međutim, za ovu utakmicu Ancelotti nije mogao računati na Sanchesa, Holgera Badstubera, Jeromea Boatenga, Douglasa Coste i Arjena Robbena.

U suparničkim redovima više nema Henriha Mhitarjana (Manchester United) i Ilkayja Gundogana (Manchestzer City), ali u Dortmund se vratio Mario Gotze, a nova pojačanja su Andre Schurrle i Sebastian Rode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačko prvenstvo starta 26. kolovoza utakmicom između Bayerna i Werdera, a Borussija će u prvom kolu dan kasnije igrati protiv Mainza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.